BorSor Borkereskedés

Amennyiben egy olyan kereskedés után kutatva találtál ránk, ahol a már jól ismert és sokszorosan bizonyított termelők tételei mellett szívesen ismerkednél a hazai borkultúra eddig talán rejtve maradt eredményeivel, akkor jó helyen jársz! 

Szeretnénk bemutatni és elérhetővé tenni olyan borászatok általunk nagyra értékelt munkáit is, amelyeket jó szívvel tudunk ajánlani a kísérletező kedvű érdeklődőknek. Természetesen nem maradhatnak el a polcokról a biztos választásnak számító, méltán kedvelt borászatok sem, de bízunk benne, hogy mindenkinek tudunk ajánlani ízvilághoz, alkalomhoz, lelki állapothoz illeszkedő, felfedezésre váró kincseket is. 

Rólunk

A BorSor-t ketten alapítottuk, és mindketten hasonló utat jártunk be: turizmust és véndéglátást tanulva, a hazai gasztro, -és borkultúra rajongóiból, a civil pályáról érkezve, egy időben éreztük azt, hogy életünkben eljött a váltás ideje. 

Több, mint évtizedes kollegális, majd baráti viszony során a közös érdeklődésből közös hobbi, végül egy elhatározás született: Belevágunk ebbe a kalandba – megvalósítva fiatalkori elképzeléseinket, és megkíséreljük a nagyközönség elé tárni az általunk felfedezett, személyes kedvencekké vált pincészetek eredményeit. 

Reményeink szerint minden palack mellé egy kis darabot kínálni tudunk a hazai bor, -és gasztrokultúra iránti elkötelezettségünkből és rajongásunkból is.

Várunk szeretettel!

Anita és Marci

Share This